Legenda


In optie

Verkocht

Klik op een bouwnummer voor meer informatie.


Download situatietekening
1 2 2 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Het Nieuwe Fort III

Het Nieuwe Fort III maakt deel uit van de uitbreidingswijk De Nieuwe Banne. In deze wijk is veel aandacht voor groen en water, wat een rijk gevoel van wonen en leven geeft. De straatnamen in de wijk refereren aan het water en de historie van Sleeuwijk. Zo worden de woningen van Het Nieuwe Fort III omsloten door de straten Fortgracht en Waterlinie.

Nieuwbouwplan Het Nieuwe Fort III bestaat uit 12 woningen, welke zijn onderverdeeld in 8 levensloopbestendige patiowoningen, 2 vrijstaande woningen en 2 vrijstaand geschakelde woningen. De patiowoningen zijn daarbij gelegen aan het water. De architectuur van de woningen is bijzonder en modern. De zandgrijze gevels contrasteren mooi met de donkergrijze pannendaken. Met opvallende details, uitgevoerd in kwalitatief hoogwaardige materialen, ontstaat een mooi gevarieerd gevelbeeld.

Bij alle woningen is ruimte voor minimaal één auto op eigen terrein. De patiowoning op bouwnummer 8 en de twee vrijstaande woningen hebben parkeergelegenheid voor twee auto’s. Verder zijn er extra parkeerplaatsen voorzien aan de straatzijde. De patiowoningen hebben ofwel een aanpandige berging (bnr 1 t/m 6) of een separate houten tuinberging (bnr 7 en 8). De vrijstaande en de vrijstaand geschakelde woningen hebben een (aanpandige) gemetselde berging.

De plattegronden van de woningen zijn standaard al lekker ruim en bijzonder compleet van opzet. Daarnaast zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden, denk aan een uitbouw aan de achterzijde van de woning of een indeling op de zolderverdieping.